Gewijzigde openingstijden van onze servicepunten tijdens de zomervakantie 2024

Van maandag 3 juni 2024 tot en met vrijdag 30 augustus 2024 is ons servicepunt Stationsstraat geopend van 8:30 uur – 12:30 uur en ’s middags gesloten. Ons servicepunt Ederveen is ’s morgens gesloten en geopend van 13:30 uur – 17:00 uur

Pharmaself24 – 24/7 geneesmiddelenkluis

Wilt u uw herhaalmedicatie ophalen zonder in de rij te moeten staan of op een tijdstip dat voor u goed uitkomt? Maak dan gebruik van onze Pharmaself24. Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw medicatie ophalen. Dus ook buiten openingstijden en in het weekend.

Aanmelden voor Pharmaself24

Apotheek Servicepunt Stationsstraat

Sinds februari 2021 heeft de Lunterse Apotheek een servicepunt aan de Stationsstraat. Hier kunt u op maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 12:30 uur en van 13:30 uur tot 17:30 uur onder andere terecht voor uw herhaalmedicatie en drogisterijartikelen. Voor meer informatie klik op onderstaande link:

Servicepunt Stationsstraat

Apotheek Servicepunt Ederveen

Sinds 2018 heeft de Lunterse Apotheek een servicepunt in Ederveen in de plaats van de volwaardige apotheek in Ederveen. Hier kunt u op maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 12:30 uur en van 13:30 uur tot 17:00 uur onder andere terecht voor uw herhaalmedicatie en drogisterijartikelen. Voor meer informatie klik op onderstaande link:

Servicepunt Ederveen

Apotheek kluisjes

In het Servicepunt aan de Stationsstraat bestaat de mogelijkheid 24 uur per dag en 7 dagen in de week uw geneesmiddelen af te halen via een kluisje. Voor meer informatie klik op onderstaande link:

Apotheek kluisjes

MijnGezondheid.net

Vanaf 1 maart 2023 gaat de apotheek gebruik maken van MijnGezondheid.net uw online apotheekdossier. Om u aan te melden heeft u een e-mailadres en DigiD met SMS-functie of de DigiD-app nodig.

Voor meer informatie kunt u klikken op de onderstaande link.

Homepage MijnGezondheid.net

Vanaf 8 februari 2023 komt de RecAppt-app te vervallen. Voor de tussenliggende periode kunt u uw medicatie bestellen via de huisarts.

Automatische herhaalservice aanvragen

De Herhaalservice is handige oplossing voor medicatie die met een vaste regelmaat worden gebruikt. Wij zorgen, in overleg met uw huisarts, dat uw medicatie op tijd klaarstaat. Van ons ontvangt u bericht zodra u uw medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij u thuisbezorgen. Wilt u gebruik maken van deze service, neemt u contact met ons op.

Wij horen graag uw mening over onze service! 

Wanneer u uw medicijnen bij ons ophaalt ontvangt u eenmaal per jaar een uitnodiging om een evaluatie in te vullen over uw ervaringen met onze apotheek. Zou u deze voor ons willen invullen? Dan helpt u ons bij het verbeteren van onze service en kwaliteit. 

Dank u wel!

Medicatiecheck?

Een maal per jaar vergoedt uw zorgverzekeraar een medicatie controle gesprek door uw apotheker. Bent u 65 jaar of ouder en gebruikt u 5 of meer geneesmiddelen? Dan komt u hiervoor in aanmerking. 

Bent u geïnteresseerd? Stuur ons dan een email naar assistente@lunterseapotheek.nl of bel ons op om een afspraak te maken met onze apotheker of onze farmaceutische zorgassistente. 

 

 

Machtigingsformulier 

Download hier het formulier om iemand anders te machtigen.

Download formulier