logo1

Medicijnkluisjes

 

Kunt u niet op tijd naar de apotheek komen? Heeft u geen tijd om te wachten op uw medicijnen?

Maak dan gebruik van de gratis medicijnkluisjes. U kunt dan 24 uur per dag zonder wachten uw medicijnen afhalen.

Adres: Stationsstraat 27 Lunteren

Lees verder

Meldpunt Medicijnkosten

Bij dit meldpunt kunt u uw ervaring met kosten en vergoedingen van medicijnen in de apotheek melden.

 

De apothekersorganisatie KNMP wil hiermee inventariseren welke mogelijke onduidelijkheden er zijn rond medicijnkosten en hoe vaak deze voorkomen.

 

Lees verder

     
 

Over onze apotheek

 

Werkwijze aan de balie

Om u zo snel mogelijk en volledig van dienst te kunnen zijn vragen wij om ingeleverde herhaalrecepten na 2 werkdagen af te halen. Bijvoorbeeld: u levert uw recept maandag voor 16:00 in dan kunt u uw geneesmiddelen woensdag na 10:30 ophalen. Dat spaart u wachttijd, en geeft ons de mogelijkheid de herhalingen op een rustiger tijdstip klaar te maken.


Gaat het om nieuwe geneesmiddelen, of heeft het echt haast, dan zorgen we er natuurlijk voor dat ze nog dezelfde dag gehaald of bezorgd kunnen worden.


Wilt u wachten op uw nieuwe medicatie, dan kan dat. Uw recept wordt door een andere assistente achter klaargemaakt, de assistente aan de balie helpt ondertussen een ander verder. U krijgt een indicatie van de wachttijd te horen.


In sommige gevallen moeten wij de medicatie ergens anders vandaan halen in verband met een beperkter assortiment en voorraad.

 

Privacy

Wij proberen er alles aan te doen om uw privacy te waarborgen. Voor een persoonlijk gesprek hebben we een aparte spreekkamer. Wij kunnen u voor bepaalde gesprekken uitnodigen om in de spreekkamer plaats te nemen. Maar mocht u zelf meer privacy wensen dan kunt u dit altijd aangeven.

Feature-1

Bezorgservice

Als u zelf niet in staat bent naar de apotheek te komen en niemand anders dit voor u kan doen, dan kunnen de geneesmiddelen bij u thuis bezorgd worden.

Lees verder

kluisje

Medicijnkluisjes

U kunt op meerdere manieren uw herhaalmedicatie aanvragen.

Lees verder
Feature-3

Bezorgkastjes

Bezorgkastjes zijn voor patiënten, die door ziekte of een beperking, niet in staat zijn de deur voor onze bezorger te openen.

 

Met een bezorgkastje kan

de bezorger de geneesmiddelen thuis blijven bezorgen.

Lees verder
 
 
     

© Copyright Lunterse Apotheek.