logo1

Medicijnkluisjes

 

Kunt u niet op tijd naar de apotheek komen? Heeft u geen tijd om te wachten op uw medicijnen?

Maak dan gebruik van de gratis medicijnkluisjes. U kunt dan 24 uur per dag zonder wachten uw medicijnen afhalen.

Adres: Stationsstraat 27 Lunteren

Lees verder

Meldpunt Medicijnkosten

Bij dit meldpunt kunt u uw ervaring met kosten en vergoedingen van medicijnen in de apotheek melden.

 

De apothekersorganisatie KNMP wil hiermee inventariseren welke mogelijke onduidelijkheden er zijn rond medicijnkosten en hoe vaak deze voorkomen.

 

Lees verder

     
 

Medicijnkluisjes

 

Bij de Lunterse Apotheek kunt u gebruik maken van medicijnkluisjes, ook wel bekend als afhaalkluisjes. Deze kluisjes bieden u de mogelijkheid om uw medicijnen 24 uur per dag bij ons op te komen halen. U moet dit wel van te voren aan ons doorgeven.

 

Hele grote verpakkingen en geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden kunnen we helaas niet in de kluisjes doen.

 

Hoe werkt het?

U geeft ons bij het aanbieden van uw recept aan dat u de geneesmiddelen in een kluisje wilt hebben. Als de arts uw recept naar ons doorstuurt, moet u zelf even naar ons bellen om door te geven dat u gebruik wilt maken van een kluisje. Als u herhalingsrecepten via deze website bestelt, kunt u ook aangeven dat het in een kluisje gelegd moet worden.

 

De eerste keer zullen wij u vragen om uw mobiele nummer.

 

Wanneer de geneesmiddelen klaar liggen ontvangt u van ons een pincode via een SMS-bericht. Met deze pincode kunt u het kluisje dat voor u ter beschikking staat openen. Dit kunt u doen wanneer het u uitkomt, dus ook 's avonds of in het weekend.

 

Wanneer u niet binnen 48 uur uw geneesmiddelen uit uw kluisje heeft opgehaald, maken wij het weer leeg. De geneesmiddelen liggen dan in de apotheek voor u klaar, u kunt deze dan alsnog ophalen tijdens de openingstijden.

 

Als u wilt dat de bestelling langer in het kluisje blijft liggen, kunt u daarom vragen.

 

Aanmelden

Wilt u gebruik maken van de medicijnkluisjes? Klik dan hier om u aan te melden.

 

 

 
 
     

© Copyright Lunterse Apotheek.