logo1

Medicijnkluisjes

 

Kunt u niet op tijd naar de apotheek komen? Heeft u geen tijd om te wachten op uw medicijnen?

Maak dan gebruik van de gratis medicijnkluisjes. U kunt dan 24 uur per dag zonder wachten uw medicijnen afhalen.

Adres: Stationsstraat 27 Lunteren

Lees verder

Meldpunt Medicijnkosten

Bij dit meldpunt kunt u uw ervaring met kosten en vergoedingen van medicijnen in de apotheek melden.

 

De apothekersorganisatie KNMP wil hiermee inventariseren welke mogelijke onduidelijkheden er zijn rond medicijnkosten en hoe vaak deze voorkomen.

 

Lees verder

     
 

Advies en begeleiding

 

Voor een goede werking van geneesmiddelen is het belangrijk deze goed te gebruiken. Wij doen er alles aan om u daarin zo goed mogelijk te begeleiden. Eerst controleren wij als u een nieuw geneesmiddel gaat gebruiken of dat samengaat met de geneesmiddelen die u eventueel al gebruikt. We kunnen dan signaleren of de verschillende geneesmiddelen elkaars werking verminderen of versterken. Het kan zijn dat we u dan extra informatie of een waarschuwing meegeven.

 

Op de verpakking van uw geneesmiddel plakken wij een etiket met daarop uw naam, geboortedatum en de belangrijkste punten voor gebruik. Daarnaast krijgt u altijd een bijsluiter mee. In de bijsluiter staat informatie over de wijze van gebruik, de werking en eventuele bijwerkingen van uw medicijn. Bij aflevering van uw geneesmiddel geven we u een persoonlijke toelichting en kunt u vragen stellen. Mocht u later nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen of even langs te komen. Voor een persoonlijk gesprek is er een aparte ruimte beschikbaar.

 

Ook als u geen recept heeft kunnen we u adviseren over het gebruik van zelfzorggeneesmiddelen, bloedglucosemeters, inhaleerapparatuur en incontinentiematerialen. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment folders en brochures beschikbaar over vele onderwerpen.

 
 
 
     

© Copyright Lunterse Apotheek.